De två första böckerna är skapade med ett mjukbundet färgglatt omslag, för mig är det är innehållet som räknas. Men bok nr. tre, kommer inom kort som hård bok.  Mina böcker tillhör segmentet Hälsa och Personlig utveckling  med inriktning på nya livsavgörande upptäckter om livet. - Dvs. ökad MEDVETENHET.  

Jag visar hur vi kan bestämma vad vi ska uppleva, genom förståelsen om hur våra tankar och kroppar (och vår värld) fungerar tillsammans.  Ja... om alla förstod och vågade lita på att det jag visar verkligen är sant och fungerar - skulle vi snabbt kunna förändra det vi inte tycker om och vill ha kvar... ja, tänk om det är värt att ge det en chans!?


Tänk om.. du kan förändra ditt liv och hela din värld - genom att tänka om!?
                            
Vi, våra barn och även barnbarn, påverkas allt mer negativt av olika ämnen av vad vi kan äta, dricka och göra om vi vill kunna njuta av livet fullt ut! Det kan heta: Gluten. Laktos. Aspartam. Socker. Fett. Kolestrol. Akrylamid. GMO. Bekämpningsmedel. Miljögifter. Nötter. Frukter eller nått annat! Men ska det verkligen behöva vara på det viset? - Är det meningen tror du, att vi bara ska acceptera att vi begränsas allt mer och får svårare att leva ett enkelt liv?

Jag lyckades efter fem - sex rejält besvärliga år, upptäcka vad det är som gör att vi kan påverkas av det vi gör i mat och dryck. - Är du med mig? Jag fann den direkta orsaken, där min kropp och de reaktioner den visade, var med och bidrog till upptäckten. I den stunden förstod jag samtidigt hur man tar sig ur det! - Hur märkligt det än kan låta, fann jag några år tidigare hur jag skapat fram den kraftfulla allergi jag gick omkring med under sammanlagt 23 år - när det gäller pälsdjur, frukter och pollen. Tillsammans har mina upptäckter gjort att jag idag äter och dricker precis vad jag vill, helt utan påverkan! Det gäller likaså friheten att ströva omkring i skog och mark mitt under pollensäsong och umgås med de djur jag möter i vardagen. Jag ägde i femton år en katt utan några som helst problem. 

Den jobbiga och envisa allergi jag en gång hade är numera frigjord (2004), det tack vare att jag gav mig tid att ifrågasätta det som begränsade mig. - Men hur kan det vara möjligt att leva som jag, i FRIHET med mat och dryck, pollen och allt annat!?

Jo jag fann att våra tankar och de lagrade minnen vi har i våra kroppsceller (cellminne), har väldigt stor betydelse i vad vi påverkas av! När jag sedan började läsa om den objektiva vetenskapens upptäckter, fann jag att de visar exakt samma sak och stödjer det jag funnit till hundra procent. Det betyder att du inte längre behöver tillhöra de cirka 60% av Sveriges befolkning som väljer bort allergiska eller ohälsosamma ämnen, i vare sig mat eller dryck eller att behöva skydda dig mot pollen och pälsdjur. Det betyder att alla som vill, kan göra sin egen upptäckt av det jag gjort och bli fri igen! Idag kan jag unna mig att äta hur mycket sötsaker och godis jag vill utan att bli påverkad av varken det ena eller andra. Inte ens min kroppsvikt kan påverkas längre! Vilket berör halva Sveriges befolkning enl. media. Även det tas noggrant upp i boken. Där visar jag hur all "bantning" fungerar och hur det går till när vi går upp och ned i vikt! Den verkliga orsaken till kroppens förändring fanns någon annanstans, än i det vi tidigare trott och blivit informerade om. Den frihet jag skapade fram, har gett mig livet tillbaka inom många av livets områden.

Tidigare när jag åt något som var negativt för mig kunde jag uppleva en väldig oro i mitt matsmältningssystem, lös avföring, obehag, smärtor, uppsvälldhet, klåda, sömnsvårigheter plus en del annat negativt. Ibland slog det nästan ut hela mitt matsmältningssystem på grund av socker. Nu behöver jag inte bry mig om att något ska påverka mig. Magen fungerar fullständigt perfekt oavsett vad jag äter. 

- Kunde jag ta mig ut ur mina "problem", kan alla som vill göra precis samma sak!

Boken är väldigt tydligt skriven och lättsam att läsa. Den bjuder på många intressanta och tänkvärda berättelser, där var och en själva kan göra sina igenkännanden. För att öka förståelsen i mina upptäckter, visar jag parallellt det vetenskapen upptäckt. Det betyder att när vi ställer de kunskaperna bredvid varandra visar de en klar och tydlig bild av hur livet fungerar - på riktigt. Bortom det vi fick veta i barndomen. Jag tar dig igenom mina sex enkla steg till frihet, när det gäller påverkan av negativa ämnen i mat och dryck men också astma, allergier, viktproblem och en hel del annat "smått och gott". Diabetes är ytterligare en sjukdom jag skriver om, varför den uppstått och hur vi befriar oss från den. Det jag upptäckt gäller nu inte bara vår kropp, det gäller samtidigt negativa hänldelser vi ställs inför i vår vardag och vår miljö. Vilket även det bekräftas av ett flertal vetenskapliga upptäckter. Med andra ord visar jag vägen till frihet inom många viktiga områden och dessutom varför livet fungerar på det här viset! - Vem vill egentligen leva ett starkt begränsat liv, när vi inte behöver!? Boken kan faktiskt förändra ditt liv - positivt!

Den fullmatade boken har utökats och omsorgsfullt omredigerats och har idag 284 sidor. Den finns att beställa.

GÅ TILL KÖP!
Läs baksidan!
Läs kapitelindelning!
Läs en utförlig recension här!


Tänk om..  smitta och överförbara sjukdomar är ett påhitt?

Undertitel: Nu är tiden här att själva bestämma hur vi vill ha det med, virus, bakterier och tandtroll i fortsättningen.

Om du vill kan du låta dig luras av den på ett sätt "provocerande" titeln men då riskerar du att gå miste om viktiga upptäckter. Smitta och överförbara sjukdomar är huvudtemat jag använder mig av för att visa vägen till hur våra tankar fungerar i den här boken, och vad de omedvetet skapar in i våra liv! - Titeln kan eventuellt komma att ändras inför en kommande upplaga, då många tycks bli rädda för den...?

Efter att ha ställts inför mängder av smittsamma situationer med sjuka, nysande, hostande och snoriga personer, där jag lät mig smittas åtskilliga gånger under ~ 40år, gjorde jag en dag min upptäckt om hur det egentligen fungerar och VARFÖR vi kan "bli smittade" av någon annan! Det var en märklig men sagolik upptäckt. Tack vare den behöver jag inte längre påverkas av de ständiga förkylnings och influensa epidemier (eller covid-19 pandemi) som hotar vår frihet.

Jag känner heller ingen oro och osäkerhet när andra typer av epidemier uppstår! Det innebär för mig en större livskvalitet genom att inte längre behöva ligga sjuk hemma eller avstå ifrån roliga saker. Räknat i uteblivna karensdagar har jag dessutom tjänat en hel del pengar och tid, åt mig själv och dom jag tidigare varit anställd åt. Men det är nog friheten att kunna göra vad jag vill utan att låta mig påverkas av andra, som var den största vinsten och att slippa det gamla förhållningssättet. - Att leva utan oro. Det allra viktigaste var att se att livet inte var så format och begränsat som jag en gång fick lära mig under min uppväxt!

Det handlar i grund och botten om att göra vår upptäckt i hur våra tankar fungerar och hur de omedvetet påverkar oss. Det är där den medvetna förändringen kan börja och ge oss frihet. Även om de inte talar högt om det, vet många olika delar av vetenskapen om hur energivågorna av våra tankar påverkar människor och vår omvärld. Fysiskt! - Enskilt och kollektivt. Det kan vara förståelsen av den kunskapen, som ger oss de "verktyg" vi behöver för att skapa välmående och frihet eller så är det mina upplevelser och de berättelser jag delar med mig av som gör det...?

Det tog mig drygt tolv år att skriva boken för att få den dit jag vill. Nu innehåller den allt ifrån min upplevelse hur jag lät mig påverkas från första början, till hur jag upptäckte vad som pågick, själva orsaken och hur jag såg möjligheten att ta mig ur det. Samt många olika exempel och kunskaper som förtydligar min upptäckt om hur livet tycks vara skapat, när det gäller hur våra tankar fungerar. Med tiden har nya kunskaper fyllts på med nya lärorika exempel om andra typer av smitta som handlar om salmonella, campylobakter, könssjukdomar, borrelia, tandtroll och TBE mm. men det här gäller faktiskt allt som handlar om överförbar smitta och bakterier! 

- Utan undantag. Samtidigt kan man naturligtvis dra paralleller med ALLT ANNAT som påverkar vår kropp och vårt liv negativt, orsaken är alltid detsamma. - Den omedvetna tanken vi har, den som alltid kommer FÖRE själva upplevelsen. Det betyder att när vi en gång gjort vår upptäckt, kan vi använda kunskapen på allt vi vill - där vi just nu upplever att något begränsar vårt liv (försämrar det och håller oss fast).

Jag vet att det kan vara svårt att tro det är möjligt att befria sig ifrån det vi kallar överförbara sjukdomar, då smitto rädsla och vårt försvarsbehov sitter väldigt djupt rotad inom oss. Just därför visar jag hur immunförsvaret fungerar och vad försvarsgeneralen - Thymuskörteln, har för betydelse i den frågan. Som jag ser livet har allt sin mening och kosmos utgörs av en intelligens vi kan behöva lära oss förstå. Alla som läser boken har samma förutsättningar att göra de upptäckter jag gjorde och genom det förändra sitt liv. Så läs och ha kul och upptäck nya sidor av verkligheten. Det som var "sant" igår, behöver ju inte var sant imorgon? Var medveten om att vår verklighet kan förändras väldigt snabbt! Alla exempel jag delar med mig av visar att våra tankar har mycket större betydelse är vad vi kan ana just nu. Här är jag och den medicinska forskning helt överens. Varje tanke skapar en energivåg, en frekvens som påverkar vår kropp negativt! Hur många av oss känner till det just nu...!? - Förståelsen i den kunskapen kan förändra precis allt... hela vårt liv men också vår omvärld! Det ger helt nya förutsättningar. Boken ger därför en möjlighet till ett rejält uppvaknande I positiv mening. För de flesta handlar det om att "våga"... ta steget till friheten.


Sedan år 2002 har jag inte smittas en enda gång av vare sig influensa eller förkylningar! Jag har heller aldrig hål i mina tänder och påverkas inte av smitta överhuvudtaget, i någon form. Det betyder att det som tidigare begränsade mig inte längre gör det. Den fullmatade boken har numera 268 sidor och innehåller en del humor, spänning och många nya intressanta upptäckter om livet! Boken är omsorgsfullt utökad och omredigerad. -  Den finns för leverans och kostar 269kr + porto/påse.    Gå till köp

Baksidan till boken
Ta del av bokens kapitel indelning

Här finner du läsarnas recensioner om den nya boken!


Nu har vi bok nummer tre på väg, snart hos tryckeriet. Den "nya tredje boken" kommer att ges ut i före den kommande boken om meditation som redan funnits en tid, fast i mindre form och innehåll (den ska så småningom uppgraderas och utökas). Den nya boken (den tredje) kommer att heta: Det goda, vackra och fina - skönheten i livet. 


Där fortsätter jag att visa hur vi kan ta tillbaka makten över våra liv genom att öka vår medvetenhet OM vem vi egentligen är. När vi gör det förändras hela livet, i stort som smått och det goda, vackra och sköna framträder och ger oss något vi kanske aldrig tidigare upplevt? - Samtidigt det sker, händer något med vår underbara jord och dess vatten och natur - vi hör ju ihop. Allt sitter ihop bakom materian i illusionens värld.  - Boken beräknas vara tillgänglig den 12 oktober!


Tänk om.. du kan meditera dig frisk!?
Underrubrik: Nu är tiden här att själv bestämma över hälsa och välmående!

Boken är under redigering och bearbetning, och finns inte tillgänglig för tillfället!

Boken ger förståelse varför ett regelbundet mediterande kan vara bra för dig. Jag ägnar därför en stor del till att visa hur våra tankar fungerar och påverkar kroppen på olika sätt men också hur cellminnet omedvetet lagrar information åt oss. Allt det här är kunskap läkevetenskapen också upptäckt och vet om men inte gärna sprider till allmänheten. Du får också reda på vad som händer under vår sömn och varför vi behöver sömnen, och hur allt det här hänger samman och bildar en meningsfull mening. När vi förstår det här på djupet kan vi använda kunskapen inom livets alla områden.

Vinsten av ett regelbundet mediterande går inte att mäta i pengar utan "bara" i välbefinnande och livskvalitet!
De upptäckter du kan göra, kan förändra ditt liv på många plan! När vår sömn fungerar och lugnet infinner sig, börjar livet samtidigt fungera inom andra områden.

Meditation i tystnad frigör de tankar och intryck som belastar vår hjärna och kropp negativt, när det sker skapas känslor av lycka och glädje fram igen. Det vill säga det som gör att vi mår bra och trivs med livet. Mina medicinska instrument visar att signalsubstanserna i hjärnan - melatonin, serotonin, dopamin, kortisol och noradrenalin mm. påverkas positivt vid ett regelbundet mediterande!

Metoden jag lär ut är väldigt enkel och lätt att använda! Det svåraste är nog att prioritera sin egen tid...  Ett kapitel handlar om forskningen på meditationer och de stöder mina upptäckter och visar på 70% mindre sjukvårds kostnader för de som mediterar på tystnad i sina tankar. Forskningen visar även stora påvisbara bestående förändringar i hjärnan efter regelbundet mediterande, med bland annat ökad kreativitet och intelligens som "biverkning"..! Ja det är sant, jag upplever själv att synapserna mellan hjärnhalvorna växer ut och öppnar upp en direktkontakt mellan dem. Kanske är det därför den emotionella intelligensen EQ ökar också – bara på grund av det?

Boken skrevs från början som ett kursmaterial och innehåller därför allt man kan tänkas behöva veta för att förstå vad en meditation är och hur den kan fungera och varför vi behöver använda oss av den i vårt liv. Den tar därför upp och jämför olika meditations typer och avsikten med dem. Den fullmatade boken kommer att ha cirka 200 sidor och innehålla humor, spänning och många intressanta upptäckter! Den är skapad för dem som väljer ta ansvar för sitt liv och samtidigt önskar få ut något mer av det. Läs baksidan här!  Boken är under totlal ombearbetning!
 
Här finner du en spontan reflektion av en läsare.

Boken kommer att utökas och redigeras ytterligare under 2019 och är därför inte klar för leverans!