Böckerna tillhör segmentet - Hälsa och Personlig utveckling  med inriktning på nya livsavgörande upptäckter om livet (= ökad medvetenhet), vilket kan leda fram till bestående hälsa och ett sant välmående.I böckerna visar jag på möjligheter att själv bestämma vad vi ska uppleva. - Att äga vår makt! Jag gör det genom kunskap om hur våra tankar, kroppar och vår värld fungerar tillsammans. - Det var inget vi fick lära oss i skolan direkt. Livet är fullständigt interaktivt! Mina böckerna reas just nu, pga. bearbetning inför nya upplagor!

Tänk om... du kan förändra ditt liv och hela din värld - genom att tänka om!?   
- Andra boken i serien - Tänk om!?

                         
Vi, våra barn och även barnbarn, påverkas allt mer negativt av olika ämnen av vad vi kan äta, dricka och göra om vi ska kunna njuta av livet fullt ut! Det kan heta: Gluten. Laktos. Aspartam. Socker. Fett. Kolesterol. Akrylamid. GMO. Bekämpningsmedel. Miljögifter. Nötter. Frukter. Eller nått annat! Men ska det verkligen behöva vara på det viset? - Är det meningen att vi bara ska acceptera att vi begränsas allt mer och får det svårare att leva ett enkelt liv? 

Jag lyckades efter fem sex rejält besvärliga år, upptäcka vad det är som gör att vi kan påverkas av det vi gör i mat och dryck. - Är du med mig? Jag fann den direkta orsaken, där min kropp och de reaktioner den visade, var med och bidrog till upptäckten. I den stunden förstod jag samtidigt hur man tar sig ur det negativa! 
- Hur märkligt det än kan låta, fann jag några år tidigare hur jag skapat fram den kraftfulla allergi jag gick omkring med under sammanlagt 23 år - när det gäller pälsdjur, frukter och pollen. Tillsammans har mina upptäckter gjort att jag idag äter och dricker precis vad jag vill, helt utan påverkan! Det gäller likaså frihet att ströva i skog och mark mitt under pollensäsong och umgås med de djur jag möter i vardagen. - Jag hade efter min tuffa tid med pälsdjursallergi en underbar katt i 15år. Den jobbiga och envisa allergin frigjorde jag mig från år 2004. Det tack vare att jag gav mig tid att ifrågasätta det som begränsade mig. Men hur är möjligt tänker kanske du? Att kunna leva som jag, i FRIHET med mat och dryck, pollen och allt annat - när man en gång suttit fast i allergi så länge!?

Jo jag fann att våra tankar och de lagrade minnen vi bär med oss sedan barnsben i våra kroppsceller, har väldigt stor betydelse i vad vi påverkas av! När jag började läsa om den objektiva vetenskapens upptäckter, fann jag att de visar exakt samma sak och stödjer det jag funnit till hundra procent.

Det betyder att du inte längre behöver tillhöra de cirka 60% av Sveriges befolkning som väljer bort allergiska eller ohälsosamma ämnen, i vare sig mat eller dryck. Eller att behöva skydda dig mot pollen och pälsdjur. Det betyder att alla som vill, kan göra sin egen upptäckt av det jag gjort och bli fri igen! Idag kan jag unna mig att äta hur mycket sötsaker och godis jag vill utan att bli påverkad av varken det ena eller andra. 

Inte ens min kroppsvikt kan påverkas längre! Vilket berör halva Sveriges befolkning enl. media. Även det tas noggrant upp i boken. Där visar jag hur vår "bantning" fungerar och hur det går till när vi går upp och ned i vikt! Den verkliga orsaken till kroppens förändring fanns någon annanstans, än det vi tidigare trott och blivit informerade om. De upptäckter jag gjort, har gett mig livet tillbaka inom många av livets områden.

Tidigare när jag åt något kunde jag uppleva en väldig oro i mitt matsmältningssystem, lös avföring, obehag, smärtor, uppsvälldhet, klåda, sömnsvårigheter plus en del annat negativt. Ibland slog det nästan ut hela mitt matsmältningssystem. Nu behöver jag inte bry mig om att något ska påverka mig. Magen fungerar fullständigt perfekt. - Kunde jag ta mig ut ur mina "problem", kan alla som vill göra precis samma sak! Jag visar vägen.

Boken är väldigt tydligt skriven och lättsam att läsa. Den bjuder på många intressanta och tänkvärda berättelser, där var och en själva kan göra igenkännanden. För att öka förståelsen i mina upptäckter, visar jag parallellt det vetenskapen upptäckt. Det betyder att när vi ställer de kunskaperna bredvid varandra visar de en klar och tydlig bild av hur livet fungerar - på riktigt. Bortom det vi fick veta i barndomen och det media vill berätta. 

Jag tar dig igenom mina sex enkla steg till frihet, när det gäller påverkan av alla negativa ämnen i mat och dryck men också astma, allergier, viktproblem och en hel del annat "smått och gott". Diabetes är ytterligare en sjukdom jag skriver om, varför den uppstått och hur vi befriar oss från den. Det jag upptäckt gäller nu inte bara vår kropp, det gäller samtidigt negativa händelser vi ställs inför i vår vardag och vår miljö. Vilket även det bekräftas av ett flertal vetenskapliga upptäckter. Med andra ord visar jag vägen till frihet inom många viktiga områden och dessutom varför livet fungerar på det här viset! - Vem vill egentligen leva ett starkt begränsat liv, när vi inte behöver!? Boken kan faktiskt förändra ditt liv - positivt!
Boken har 284 sidor.  - rea pris 89kr

Tänk om..  smitta och överförbara sjukdomar är ett påhitt?
- Första boken i serien - Tänk om...!?


Undertitel: Nu är tiden här att själva bestämma hur vi vill ha det med, virus, bakterier och tandtroll i fortsättningen.

Om du vill kan du låta dig "skrämmas" av den på ett sätt provocerande titeln men då riskerar du att gå miste om viktiga upptäckter. Smitta och överförbara sjukdomar är till viss del  det huvudtema  jag använder mig av för att visa vägen till hur våra tankar fungerar, och vad de omedvetet skapar in i våra liv! Men boken innehåller så mycket mer. - Titeln kan eventuellt komma att ändras inför en kommande upplaga, då många tycks bli lite skrämda av den...?

Efter att ha ställts inför mängder av smittsamma situationer med sjuka, nysande, hostande och snoriga personer, där jag lät mig smittas åtskilliga gånger under ~ 40år, gjorde jag en dag min upptäckt om hur det egentligen fungerar och varför vi kan "bli smittade" av någon annan! Det var en märklig men sagolik upptäckt.

 Tack vare det behöver jag inte längre påverkas av de förkylnings och inte heller influensaepidemier (eller covid-19 pandemi) som ständigt kommer till oss. Jag känner ingen oro och osäkerhet när andra typer av epidemier uppstår! Det innebär för mig en större livskvalitet genom att inte längre behöva ligga sjuk eller avstå ifrån roliga saker. Men heller inte behöva undvika människor i olika sammanhang och bära mask. Räknat i uteblivna karensdagar har jag dessutom tjänat en hel del pengar och tid, åt mig själv och dom jag tidigare varit anställd åt. 

Men det är nog friheten att kunna göra vad jag vill utan att låta mig påverkas av andra, som var den största vinsten och att slippa det gamla förhållningssättet. - Att leva utan oro. Det viktigaste för mig var att se att livet inte var så format och begränsat, som jag en gång fick lära mig under min uppväxt!

Det handlar i grund och botten om att göra vår upptäckt i hur våra tankar fungerar och hur de omedvetet påverkar oss. Det är där den medvetna förändringen kan börja och skapa frihet. Även om de inte talar högt om det vet många olika delar av vetenskapen om hur energivågorna av våra tankar påverkar människor och vår omvärld. Fysiskt! - Enskilt och kollektivt. Det kan vara just den förståelsen som ger oss de nödvändiga "verktyg" vi behöver, för att skapa välmående och frihet eller så är det mina upplevelser och de berättelser jag delar med mig av, som gör att det "klickar till"... och får myntet att trilla ned?

Det tog mig drygt tolv år att skriva boken för att få den dit jag vill. Nu innehåller den allt ifrån min upplevelse hur jag lät mig påverkas från första början, till hur jag upptäckte vad som pågick, själva orsaken och hur jag såg möjligheten att ta mig ur det. Samt många olika exempel och kunskaper som förtydligar min upptäckt om hur livet tycks vara skapat, när det gäller hur våra tankar fungerar. Med tiden har nya kunskaper fyllts på med nya lärorika exempel om andra typer av smitta som handlar om salmonella, campylobakter, könssjukdomar, borrelia, tandtroll och TBE mm. -  Det här gäller faktiskt allt som handlar om överförbar smitta och bakterier! Utan undantag. Samtidigt kan man naturligtvis dra paralleller med allt annat som påverkar vår kropp och vårt liv negativt, orsaken är alltid detsamma. - Den omedvetna tanken vi har, den som alltid kommer FÖRE själva upplevelsen. Det betyder att när vi en gång gjort vår upptäckt, kan vi använda kunskapen på allt vi vill - där vi just nu upplever att något begränsar vårt liv (försämrar det och håller oss fast).

Jag vet att det kan vara svårt att tro det är möjligt att befria sig ifrån det vi kallar överförbara sjukdomar, då smitto rädsla och vårt försvarsbehov sitter väldigt djupt rotad inom oss. Just därför visar jag hur immunförsvaret fungerar och vad försvarsgeneralen - Thymuskörteln, har för betydelse i den frågan. Som jag ser livet har allt sin mening och kosmos utgörs av en intelligens vi kan behöva lära oss förstå. Alla som läser boken har samma förutsättningar att göra de upptäckter jag gjorde och genom det kunna förändra sitt liv. Så läs och ha kul och upptäck nya sidor av verkligheten. Det som var "sant" igår, behöver ju inte var sant imorgon..? Var medveten om att vår verklighet kan förändras väldigt snabbt. Alla exempel jag delar med mig av visar att våra tankar har mycket större betydelse är vad vi kan ana just nu. 

Här är jag och den medicinska forskning helt överens! 

- Förståelsen i den kunskapen kan förändra precis allt... hela vårt liv men också vår omvärld. - Det ger helt nya förutsättningar. Boken ger därför en möjlighet till ett rejält uppvaknande, i positiv mening. För de flesta handlar det om att "våga"... ta steget till friheten.

Sedan år 2002 har jag inte smittas en enda gång av vare sig influensa eller förkylningar! 

Jag har heller aldrig hål i mina tänder och påverkas inte av smitta överhuvudtaget, i någon form. Det betyder att det som tidigare begränsade mig under 43 år - inte längre gör det. Den fullmatade boken har 268 sidor och innehåller en del humor, spänning och många nya intressanta upptäckter om livet! Boken är omsorgsfullt utökad och omredigerad. - Den kostar normal 269kr, nu 89kr  + porto/påse.   Gå till butik

Det Goda, Vackra och Sköna - Meningen med Livet
Tredje boken i serien - Tänk om...!?


I den tredje boken fortsätter jag att visa på hur vi människor kan ta tillbaka makten över våra liv genom att öka vår medvetenhet OM vem vi egentligen är. När vi gör det förändras hela livet, i stort som smått och det goda, vackra och fina framträder och ger oss skönheten vi kanske aldrig upplevt tidigare? - Samtidigt det sker, händer något med vår underbara jord och dess vatten och natur - vi hör ju ihop. - Allt är ETT och  vi sitter därför ihop bakom materian, i illusionens värld. 

Boken visar vägen tillbaka till ett sant välmående och positiva förändringar i vårt liv men också på vår jord! Den kan därför ge oss det vi alla hoppas på... en positiv vändning. Jag visar även hur livet tycks vara uppbyggt att fungera och varför det är på det viset. Mao. ger det oss en meningsfull och hållbar mening med livet! När vi har den förståelsen i bakhuvudet, blir det enklare att ta balanserade och kärleksfulla beslut...

Vi är inte våra tankar utan vi är en tredelad varelse medan vi är här och leker den lek vi kallar livet. Vi använder oss av en kropp (av materia), själ (den vi är) och sinne  - det som håller oss kvar i illusionen och gör den verklig. Men också det vi tänker med. - Det är därför sinnet vi behöver förstå hur det fungerar.

Boken har ~310 laddade sidor som tar dig med spänning igenom meningen med livet. - Det avdramatiserar livet fullständigt! Boken reas för 119kr normalpris 289kr


Baksida - tredje boken

 
Tänk om... livet är fullständigt interaktivt -  det vill säga påverkningsbart och föränderligt!?
Vem vill leva ett omedvetet liv?
Vad står människan inför, om inget görs?